Mindfulness training indvidueel

Individuele mindfulness wordt op aanvraag aangeboden. Een volledige individuele mindfulness training bestaat uit 7 sessies. Vooraf vindt de intake plaats. Daarnaast is er de mogelijkheid om in het traject extra te mediteren tijdens een huiskamer meditatie sessie (standsverlichting) die op maandelijkse basis wordt aangeboden.

Individuele mindfulness iets voor jou?

Tijdens de intake praten we over jouw vraag en kijken we of individuele mindfulness een passend aanbod hiervoor is. Ook wordt hier gevraagd naar je verwachtingen en wordt er een korte uitleg gegeven over de inhoud van de mindfulness training.

De opbouw van de sessies is gelijk aan die van de groep en ook het werkboek dat je uitgedeeld krijgt, is hetzelfde. De sessies van de individuele training duren korter, anderhalf uur in plaats van twee en half uur, en zodoende worden er minder lange meditaties aangeboden. De focus komt te liggen op een stuk theorie, jouw ervaringen van de oefeningen tijdens de sessie, maar ook vooral de ervaringen die je hebt opgedaan in het thuis oefenen. De koppeling naar het dagelijks leven heeft een grote plaats in de bijeenkomsten.

De individuele mindfulness kan ook een brug vormen naar de mindfulness groep. Als je graag eerst één op één wilt kijken of het wat voor jou is, kan dat. We spreken in dat geval vooraf, in het intakegesprek, af hoeveel sessies individueel wordt aangeboden.

Wil je meer lezen over wat mindfulness is, klik dan hier.

Tarieven

Wil je de training in zijn geheel individueel doorlopen? Je kunt gebruik maken van het pakket-tarief van €500. Dit is inclusief een intake gesprek, werkboek, audiofragmenten en een stilte bijeenkomst.

Wil je liever enkele sessies mindfulness volgen? De kosten bedragen in dat geval €75,00 per uur. Je kunt er vervolgens altijd nog voor kiezen de 8-weekse te volgen (de kosten worden in dat geval verrekend).

Aanmelden of meer informatie

Wil je meer weten of een vrijblijvend intakegesprek inplannen, neem gerust contact met mij op.