Mindfulness Training Individueel

Capaz Mindfulness biedt de 8-weekse Mindfulness Training aan in de natuur in de omgeving van Den Haag.

Deze 8-weekse mindfulness training vindt individueel plaats. De volledige training bestaat uit acht sessies van anderhalf uur. Vooraf vindt altijd een intake plaats (van ongeveer een half uur). Daarnaast is er de mogelijkheid om in het traject extra te mediteren tijdens een huiskamer meditatie sessie (stadsverlichting) die op maandelijkse basis wordt aangeboden.

Individuele mindfulness iets voor jou?

Tijdens de intake praten we over jouw vraag en kijken we of individuele mindfulness een passend aanbod bij jouw vraag is. Ook wordt hier gevraagd naar je verwachtingen en wordt er een korte uitleg gegeven over de inhoud van de mindfulness training.

De opbouw en de inhoud van de sessies is gelijk aan die van de 8-weekse mindfulness training zoals deze in een groep aangeboden wordt. Ook het werkboek dat je uitgedeeld krijgt, is hetzelfde. De sessies van de individuele training duren korter, anderhalf uur in plaats van twee en half uur, en zodoende worden er minder lange meditaties aangeboden. De focus komt te liggen op een stuk theorie, jouw ervaringen van de oefeningen tijdens de sessie, maar ook vooral de ervaringen die je hebt opgedaan in het thuis oefenen. De koppeling naar het dagelijks leven heeft een grote plaats binnen de bijeenkomsten.

De individuele mindfulness kan eventueel een brug vormen naar de mindfulness training die in groepsverband wordt aangeboden. Als je graag eerst één op één wilt kijken of het wat voor jou is en niet meteen wilt aansluiten bij een groep, kan dat via deze weg. We spreken in dat geval vooraf, in het intakegesprek, af hoeveel sessies individueel wordt aangeboden.

Wil je meer lezen over wat mindfulness is, klik dan hier.

Tarieven

Wil je de training in zijn geheel individueel doorlopen? Je kunt gebruik maken van het pakket-tarief van €595,-, zie ook het kopje tarieven op de site. Dit is inclusief een intake gesprek, een hard copy werkboek, 12 uur begeleiding in de natuur, en online begeleide meditaties. In veel gevallen wordt (een deel van) de training vergoed door de zorgverzekeraar. Je kunt dit nakijken op de website zorgwijzer.

Aanmelden of meer informatie

Wil je meer weten of een vrijblijvend intakegesprek inplannen, neem gerust contact met mij op.