Online 8-weekse Mindfulness Training

Mindfulness training online

De 8-weekse mindfulness training biedt Capaz Mindfulness online aan. Dit zijn privé sessies. In de acht online bijeenkomsten van anderhalf uur wordt het programma van de traditionele 8-weekse doorlopen, met begeleiding via beeldbellen van de trainer.

Online mindfulness iets voor jou?

Of je nu voor online mindfulness kiest, of voor de live versie, het gaat erom dat het goed in te passen is in jouw leven.

Tijdens de intake praten we over jouw vraag en kijken we of online mindfulness een passend aanbod bij jouw vraag is. Ook wordt hier gevraagd naar je verwachtingen en wordt er een korte uitleg gegeven over de inhoud van de training.

De opbouw en de inhoud van de sessies is gelijk aan die van de 8-weekse mindfulness training zoals deze in een groep aangeboden wordt. Ook het werkboek dat je hard copy krijgt, is hetzelfde. De sessies van de individuele online training duren korter, anderhalf uur in plaats van twee en half uur, en zodoende worden er minder lange meditaties aangeboden. De focus komt te liggen op een stuk theorie, jouw ervaringen van de oefeningen tijdens de sessie, maar ook vooral de ervaringen die je hebt opgedaan in het thuis oefenen. De koppeling naar het dagelijks leven heeft een grote plaats binnen de bijeenkomsten.

Misschien sluit het meer bij jouw wensen aan als de online sessies gecombineerd worden met sessies buiten. Neem voor een training op maat gerust contact met mij op, dit behoort ook tot de mogelijkheden.

Wil je meer lezen over wat mindfulness is, klik dan hier.

Tarieven

Wil je de 8-weekse mindfulness training online volgen, dan kun je gebruik maken van het pakket-tarief van €595,-. Dit is inclusief een intake gesprek voorafgaand aan de training, 12 uur online begeleiding, een werkboek en begeleide meditaties.

In veel gevallen vergoed de zorgverzekeraar (een deel) van de kosten. Dit kun je uitzoeken door op de website van zorgwijzer te kijken, of contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar. Daarnaast staan werkgevers steeds meer open om een training te vergoeden.

Aanmelden of meer informatie

Wil je meer weten of een vrijblijvend (intake)gesprek inplannen, neem gerust contact met mij op.