Wat zeggen deelnemers over Capaz Mindfulness?

“Ik heb onze loop-zit-sessies in Meijendel als zeer prettig en inspirerend ervaren. Jouw aanpak van nuchterheid en persoonlijke aandacht – waarmee je jezelf op je site profileert – is ook echt wat je doet. En volgens mij ook echt wie je bent. Ook de meer intuïtieve opdrachten waren bij jou down-to-earth. Geen zweverigheid, maar authentiek en gewoon. Voor mij was dat perfect. Ik heb veel nieuwe inzichten en handvatten gekregen, veel ruimte voor mezelf ervaren en heb me heel rustig voelen worden. Ik kan hier zeker mee vooruit in mijn leven. Heel veel dank voor je training”. – Nathalie (voorjaar 2019)-


“De training heeft me meer rust en bewustzijn gebracht voor wat mij gelukkig maakt”. – Annemarie (winter 2018)-


“Het heeft me tools gegeven om tot rust te komen, en meer inzicht in hoe ik de dingen kan accepteren”. -Olivier (voorjaar 2017)-


“Een fijne training. Een eye opener wat betreft het herkennen van stress en het effect van gedachten. Tevens een laagdrempelige en rustige trainer. Het persoonlijke karakter was erg positief”. – Jantien (herfst 2016)-


“Suzanne zorgt ervoor dat mindfulness begrijpelijk wordt, dat je uitkijkt naar de volgende training en dat je beseft dat je mindfulness nodig hebt”. – Linda (voorjaar 2018)-


Ik heb bij Suzanne mijn eerste stappen in mindfulness gezet. Een prettigere begeleiding had ik niet kunnen krijgen wat mij betreft. Suzanne is geduldig, geïnteresseerd en weet met de verhalen en oefeningen de spijker op de kop te slaan. Alles komt binnen en is herkenbaar geweest voor mij”. – Helene (voorjaar 2018) –


“Top aan de training was de persoonlijke aandacht en rust, en de ruimte die er was om vragen te stellen. Mensen zouden het moeten doen om te ervaren wat het is m je bewust te zijn van je gedachten, emoties en je lichaam, om meer ruimte te geven aan je gemoedstoestand en na te gaan wat goed is voor jou. Het is een mooie opmaat naar een bewust en compassievoller leven!”
-Rene (Zomer 2018)-