Verdieping in de Mindfulness

Na de mindfulness training heb je heel wat oefeningen in je rugzak om zelf mee aan de slag te gaan. Het kan dat er bepaalde onderwerpen of thema’s zijn die je verder wilt verdiepen, omdat je bijvoorbeeld merkt dat je juist daar tegenaan loopt in het dagelijks leven. Het thuis oefenen, in je eentje, is dan mogelijk niet voldoende, en het samen op pad gaan kan net de stimulans zijn die voor jou nodig is, of waar jij behoefte aan hebt.

Verdiepingswandeling

Capaz biedt verdiepingswandelingen aan. In deze wandelingen staan we stil bij een specifiek thema vanuit de mindfulness. Dit thema bespreken we vooraf, zodat het helemaal aansluit bij jouw wensen. Het onderwerp staat tijdens de wandeling, of tijdens meerdere wandelingen centraal, het vormt de rode draad van de sessie(s).

Voorbeelden van thema’s zijn:

  • Dankbaarheid
  • Zelf compassie
  • Ontspanning
  • Acceptatie

Je kunt ook zelf een onderwerp in gedachten hebben dat hier niet vernoemd staat. Neem dan even contact met mij op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Voor wie zijn de verdiepingswandelingen?

Je hebt bij mij, of bij een andere trainer, de mindfulness cursus gevolgd. Daarnaast voel je de behoefte om een bepaald deelgebied van de mindfulness verder uit te diepen, of de beoefening te intensiveren.

Praktisch

We gaan op pad! Vooraf spreken we af op welk onderwerp de sessies inzoomen, de frequentie en het aantal sessies. Je kunt ervoor kiezen om sessies uit te spreiden over een langere periode, of ze juist wekelijks in te plannen. De sessies vinden individueel plaats, buiten in de natuur.

Tarieven

Zie Vergoedingen en Tarieven.

Het is ook mogelijk om samen met iemand of met een klein groepje de thema sessies te volgen, dan zijn er aangepaste groeps-tarieven.